Pastasalade met pesto en kip
Deze pastasalade met pesto en kip is ideaal om als lunch mee te nemen naar het werk of naar een picknick. Er is weinig werk aan en in tegenstelling tot de pastasalades die je kant-en-klaar in de supermarkt kan kopen, zit deze niet vol bewaarmiddelen.
Wat heb je nodig per persoon?
- 100 gr pasta naar keuze
- 150 gr kippenstukjes
- 150 gr kerstomaten
- 15 gr pijnboompitten
- 3 à 4 grote theelepels pesto
- peper
1. Breng een grote pot gezouten water aan de kook en kook de pasta gaar.
2. Snijd intussen de kerstomaten in kwartjes en de kip in stukjes.
3. Wanneer de pasta gaar is, giet je ze af en spoel je deze af met koud water. Laat uitlekken en doe de pasta in een aparte kom.
4. Meng de pasta met de pesto. Voeg vervolgens de tomaten, de kip en de pijnboompitten toe en werk af met wat peper van de molen. Meng nog een laatste keer, en je pastasalade is klaar.
Op zoek naar een fancy koeltas om je pastasalade in mee te nemen?
Shop de BusinessBody lunchkoeltas 5,5L inhoud